Slider

Hans van Loon

Orthomoleculair therapeut

Ik ben Hans van Loon (1973) in Oktober 2012 verkocht ik mijn slagerijen nadat ik de diagnose Fibromyalgie had gekregen. De rest van mijn leven zou ik medicijnen moeten slikken. Met dat vooruitzicht kon ik niet zoveel en de medicijnen veranderde me in negatief opzicht. Hier wilde ik niet mee doorgaan en vervolgens ben ik een zoektocht gestart naar wat mij écht boeit en verder kan helpen.

Dit is alles wat met goede voeding te maken heeft. Eten in de puurste vorm, biologische producten die vers zijn en uit het seizoen komen. Mijn drijfveer hierin; klachtenvrij worden, zonder gebruik van medicijnen.

Nu wat jaren verder zijn de Fibromyalgieklachten naar de achtergrond verdwenen en heb ik diverse opleidingen in voeding en gezondheid gevolgd. In juni 2016 ben ik afgestudeerd als Orthomoleculair therapeut. Tijdens deze opleidingen heb ik geleerd hoe de juiste voeding, beweging en leefstijl je gezondheid kan verbeteren.

Mijn nieuwsgierigheid naar mogelijkheden en gedrevenheid om bewustzijn en gezondheid verder te kunnen optimaliseren, zorgen er voor dat ik steeds wil blijven leren. Met de verplichte bijscholing die ik jaarlijks volg, snijdt het mes daarmee aan 2 kanten.

“Het is mijn missie om bewustzijn en inzicht te verschaffen over de relatie tussen gezondheid en goede voeding. In een 1 op1 consult of tijdens een gezellige avond met vrienden. Jij bepaalt wat bij je past”

Shopping Basket