Slider

Workshop Oervoeding

Tijdens de basisworkshop geeft Hans je een kijkje in de keuken van voeding die je echt voedt en welke je neemt als vulling.

Het basisprincipe van Oervoeding wordt toegelicht; Koken met verse biologische producten, puur en zonder pakjes, vrij van allergenen en uit het seizoen. 

Hoe verwerk ik deze zodat de variatie terugkomt; in een soepje, salade, smoothie of staat het wokgerecht, ovenschotel of traditioneel gerecht je meer aan. 

Tal van mogelijkheden zullen de revue passeren.

Barbecue Workshop

Koken met eerlijke en gezonde producten kan altijd, ook wanneer de barbecue wordt ontstoken. Ik laat je in deze workshop graag zien dat er veel mogelijkheden zijn bij het gebruik van de barbecue. Een kleine greep uit hetgeen je gaat leren en proeven:
  • Hoe maak je zelf marinades en dry rubs?
  • Geschikte bijgerechten zonder granen, zuivel en vrij van suiker
  • Heerlijke sauzen zonder toevoegingen
  • Toepassen van slowcooking
Nadat de barbecue zijn werk heeft gedaan, ontvang je de toegepaste recepten mee naar huis.

Sushi Workshop

Denk je aan sushi, dan denk je aan plakrijst en laat dat nu net hét ingrediënt zijn dat niet wordt gebruikt tijdens deze workshop. Ik laat je kennis maken met het bereiden van sushi op een Oerbewuste wijze; heerlijk en supergezond eten met eerlijke producten. Je rolt, vouwt en snijdt de verse ingrediënten tot ware Sushi kunstwerkjes.

De volgende soorten Sushi worden bereid:

  • Makisushi; in zeewier gerolde vulling van Oerbewuste plakrijst
  • Avocado/Zalmrolletjes
  • Tonijn komkommer bites
  • Tamagoyaki; Omelet rolletjes met vulling
  • bijgerechten; Salade | Wasabimayonaise
Wanneer alle lekkere Sushi zijn gemaakt gaan jullie gezamenlijk aan tafel om deze op gepaste wijze met stokjes te proeven. Na afloop ontvang je de recepten van deze Sushi Workshop mee naar huis.

High tea Workshop

Een heerlijke High Tea verzorgen, zonder dat je gebruik maakt van granen, zuivel en suiker? Dat kan zeker! Tijdens deze workshop ga je zelf ervaren hoe zoet van smaak je taartjes, wafels en koekjes kunt maken met natuurlijke producten zoals dadels, fruit e.d.

We gaan samen veel heerlijke dingen maken en na afloop opeten onder het genot van een kopje biologische thee.

Na afloop ontvang je deze heerlijke High Tea recepten mee naar huis.

Thema gerelateerde workshop

Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Heb je een leuk idee, wat binnen de oervoeding past, neem dan contact op en we kijken samen hoe we het uit kunnen werken. Bijvoorbeeld: koken met wild en gevogelte, schaal en schelpdieren op de barbecue of een cursus worst maken.

Locatie
De OerBewuste Keuken is niet afhankelijk van een vaste locatie. Met de op maat gemaakte mobiele keuken komt Hans naar je toe op de locatie die jou uitkomt. Heerlijk toch om met een warm zonnetje, onder je eigen veranda of parasol uitleg te krijgen over de heerlijkste gerechten?

Shopping Basket