Slider

De Oerbewuste Keuken

Basisworkshop Oerbewust Koken

Na een korte uitleg over het menu en de ingrediënten, gaat de groep zelf aan de slag met snijden, mixen, bakken en proeven, om de lekkerste recepten te bereiden. De ingrediënten bestaan uit puur en onbewerkt voedsel, afgestemd op de seizoenen en afkomstig uit de streek.

Tijdens het koken krijg je tips en adviezen op de vraag waarom je bepaald voedsel beter wel of juist niet in je dagelijkse eetpatroon kunt opnemen.

Klaar met koken? Dan wordt onder het genot van een glaasje wijn, bier of water, het bereide menu genuttigd en is er nog voldoende tijd om vragen te stellen.

Na afloop van de workshop worden de recepten overhandigd, zodat je het geleerde ook thuis in de praktijk kunt brengen. Thuis, met je eigen ingrediënten, rechtstreeks van de boer, moestuin of uit de supermarkt.

Met de op maat gemaakte mobiele Oerbewuste Keuken, kom ik naar de locatie die bij jou past. Lekker buiten in je tuin, onder overkapping of liever binnen? Er is van alles mogelijk.

Een workshop van de Oerbewuste Keuken is het best geschikt voor groepen van 8 tot 12 personen, duurt ongeveer 3,5 tot 4 uur en kost 60,00 Euro p.p.

Wat leer je?

Na een korte uitleg over het menu en de ingrediënten, gaat de groep zelf aan de slag met snijden, mixen, bakken en proeven, om de lekkerste recepten te bereiden.

De ingrediënten bestaan uit puur en onbewerkt voedsel, afgestemd op de seizoenen en afkomstig uit de streek.

Tijdens het koken krijg je tips en adviezen op de vraag waarom je bepaald voedsel beter wel of juist niet in je dagelijkse eetpatroon kunt opnemen.

Shopping Basket