Slider

De Oerbewuste Keuken

Basisworkshop Oerbewust Koken

Tijdens de basisworkshop geeft Hans je een kijkje in de keuken van voeding die je echt voedt en welke je neemt als vulling.

Het basisprincipe van Oervoeding wordt toegelicht; Koken met verse biologische producten, puur en zonder pakjes, vrij van allergenen en uit het seizoen. 

Hoe verwerk ik deze zodat de variatie terugkomt; in een soepje, salade, smoothie of staat het wokgerecht, ovenschotel of traditioneel gerecht je meer aan. 

Tal van mogelijkheden zullen de revue passeren.

Maar wat mag ik tegenwoordig nog eten?

Dit is een veel gestelde vraag aan Hans. Omdat het voor veel mensen moeilijk is om gezond eten in de praktijk te brengen, wordt hier met de OerBewuste Keuken invulling aan gegeven.

Wat eet je als ontbijt of wat neem je mee voor de lunch naar het werk? Onbewust nemen we wat we altijd nemen, dagelijks hetzelfde ontbijt, gesmeerde boterhammetjes voor de lunch, fruit of een koek tussendoor en op vrijdag frietjes… Weinig variatie, wat juist zo belangrijk is om tekorten te voorkomen.

Shopping Basket