Slider

Consulten

Tarieven (incl. BTW)

Prijzen gelden vanaf 1 februari 2019 en zijn inclusief 21% Btw.

Uurtarief € 70,00

  • Inzicht in uw eetgewoonten en advies over wat u kan veranderen (c.a. 1 uur) ​met recepten en uitleg in naslag map
  • Intake consult Orthomoleculaire (darm)therapie (c.a. 1,5 uur)
  • Uitwerking darmtherapie plan (c.a. 1 uur)
  • 2e consult (45 tot 60 minuten)
  • Vervolg consult (30 tot 45 minuten)

Als u binnen een straal van 15 km van mijn adres woont breng ik geen kilometer vergoeding in rekening. Woont u verder weg dan reken ik € 0,25/km voor de extra kilometers.

Het verschuldigde bedrag dient u per pin of contant te voldoen. U krijgt dan een rekening die u zelf in kunt dienen bij uw zorgverzekeraar.

Bij afspraken die korter dan 24 uur van te voren worden afgezegd breng ik de gereserveerde tijd in rekening.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Klik hier

Algemene voorwaarden & Vergoedingen

Vergoedingen:
Uw ziektekostenverzekering vergoedt in veel gevallen een behandeling via de aanvullende verzekering. Op vergoedingen uit de aanvullende verzekering wordt geen eigen risico ingenomen. Het beste kunt u dit navragen bij uw zorgverzekeraar of opzoeken in uw polis. Of controleer het op de homepage.

Vanaf 2017 is het als therapeut verplicht om de juiste opleidingen te hebben om in aanmerking te komen bij de verzekeraars. Ik heb de medische basis en psycho-sociale basiskennis afgerond en voldoe jaarlijks aan de benodigde punten voor bijscholing. Ook ben ik aangemeld bij de MBOG (Maatschappij ter bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). Lidmaatschapnummer: 1084 TL. Website MBOG

Mocht u ondanks mijn zorgvuldigheid toch niet tevreden zijn dan kunt u zich richten tot de KAB (Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen). Zij zijn onafhankelijk en houden zich bezig met eventuele klachten. Klik hier voor meer informatie.

Vektis: AGB-code zorgverlener 90/102315. AGB-code praktijk 90/061782

Shopping Basket